5
(4)

Fingersex er etter vår mening ganske undervurdert. Her får du noen tips til hvordan du gjør det til et høydepunkt i stedet for bare noe man må innom.

Fingring kan være veldig deilig, og bør ses på som en egen type sex som fortjener tid og oppmerksomhet. Ikke bare tenk på det som en oppvarming før penis skal inn, men ta dere tid og nyt. Penetrerende sex med penis eller dildo blir bedre når man er ordentlig kåt, men fingring er godt i seg selv.

Vask gjerne fingrene før og etter at du fingrer. Skal du fingerpule eller stimulere en partner på andre måter så er det viktig at fingrene er rene. Klipp gjerne neglene også. Man vil unngå å klore noen med mindre det er avtalt.

Bruk glidemiddel slik at hver berøring blir glatt og deilig. Noen har mer naturlig fukt enn andre, og noen bruker litt tid på å begynne å produsere den. Glidemiddel gir en mulighet til å forhindre at det blir tørt og ubehagelig. Et vannbasert glidemiddel egner seg godt til dette.

Bruk fingrene på mange måter. Stryk, ert, og bruk knokene hvis det er ok. Fingrene skal ikke bare være en erstatning for hva en penis ellers ville gjort. Husk klitoris. Det er klitorisstimulering som gir de fleste kvinner orgasme, ikke penetrasjon av vagina. Tenk på hva du ville gjort med sexleketøy, tungen eller hva bare fingrene kan gjøre, og utforsk det.

Lytt til feedback og tilpass deg etter tilbakemeldingene du får. Det er mye å lære av å observere sin partners reaksjoner og spille på dem. Kanskje tar du bort fingrene i et intenst øyeblikk og bygger opp spenningen, eller kanskje vet du at din partner heller vil ha orgasmen med en gang.

Kilde @vice på Instagram

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This