4.5
(6)

Nei, det er ikke bare homofile som har analsex og nei, det er ikke bare doggie-style som gjelder.

Bakfra på alle fire
Dette er klassikeren. Mottaker står på alle fire og giver står bak. Mottaker kan bevege seg frem og tilbake, bevege hoftene opp eller ned og lett tilpasse seg for å få riktig høyde. Trenger dere å justere høyden så kan mottaker bevege knærne fra eller mot hverandre, eller bue ryggen nedover. Giver kan stå på knær bak, eller stå ved siden av sengen eller stolen som mottaker er på. Fine variasjoner til denne stillingen kan være å legge puter under magen til mottaker slik at hen kan slappe bedre av.

Ønsker dere ekstra stimuli av prostatakjertelen (når mottaker har det), så kan mottaker stå på albuer og knær med ansiktet ned mot underlaget. Vinkelen på overkropp og bein går fra 90 til 45 grader. Dette gjør at prostataen beveger seg litt opp mot overflaten inne i analen.

På magen
Mottakeren kan ligge på magen med giver på toppen. Giver kan plassere seg mellom beina eller knelende med mottakers bein rundt seg. For å komme bedre til så anbefaler vi å legge en pute under underlivet/rumpa til mottaker.

Fremoverbøyd
Mottaker står fremoverbøyd med hendene mot veggen eller noe annet som kan gi stabilitet. Mottaker kan gjerne svaie ryggen litt og spre beina for å justere høyden.

På siden
Mottakeren ligger på siden med kneet på den øverste foten trukket oppover slik at anus blottlegges. Giveren sitter på knærne med beina på hver side av foten til mottakeren som ikke er bøyd.

Bakfra liggende
Mottakeren ligger på siden, mens giveren ligger bak og holder rundt for eksempel bryst og mage. Denne stillingen krever eller blir i alle fall bedre dersom mottakeren er med og støter imot. 

Misjonæren
I denne stillingen ligger mottakeren på ryggen og giveren nærmer seg fra forsiden. Mange mottakere syns at dette er en særlig behagelig stilling å være i fordi hen kan slappe av og har hendene fri til å stimulere seg selv.

Det er ikke denne stillingen anus er mest tilgjengelig i. Det blir bedre med en pute under rumpa. Ønsker dere variasjon så kan mottaker bøye beina opp mot brystkassen, eller hvile dem på givers skuldre.

Ønsker dere mer stimulering av prostata i denne stillingen, så kan mottaker plassere beina slik at endetarmen blir mindre «bøyd» penetrasjonen går lettere. Hen kan også bøye knærne og presse beina godt opp mot brystkassen slik at prostata kan få mer oppmerksomhet.

Kilde: The ultimate guide to prostate pleasure av Dr. Charlie Glickman og Aislinn Emirzian

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This