5
(3)

Dagens tips handler om å date noen uten å møtes fysisk, eller uten fysisk kontakt. Det kan være ulike grunner til at man ønsker eller trenger å gjøre det. Mange møter nå partnere via nett, man kan bo langt fra hverandre, eller man tar hensyn til smitterådene i forbindelse med koronaepidemien.

Nettdating kan utvides fra skriving av meldinger via et datingnettsted til epost, telefon og videonettprat. Lag mat sammen via zoom, se en film samtidig og diskuter den etterpå, eller dra på en digital utstilling.

Dere kan møtes utendørs og gå en tur med litt avstand. Kanskje er det et friluftsområde som frister og som dere begge kan dra til. Dere kan snakke sammen, finne ut om det er grunnlag for å møtes flere ganger, og se hvordan dere trives i hverandres selskap. Det er også mulig å sykle, gå på ski, leie sparkesykler, eller dere kan gå gatelangs, titte i butikkvinduer og prate.

Dere kan gå på utstillinger eller museum og snakke om kunst og andre tema uten å ta på hverandre. Kanskje får dere bekreftet at dere har mye til felles, eller at dere gjerne vil møtes flere ganger når det blir mulig. Det er fint å ha en aktivitet å gjøre, eller noe å se på, slik at dere har noe å snakke om som ikke krever at dere blir veldig personlige.

Utfordringen med å bruke lang tid på å bare skrive før man møtes er at det kan være vanskelig å avklare personlig kjemi, og det er lett å bygge seg opp veldig høye forventninger, eller å overanalysere det som blir skrevet både på godt og vondt. Samtidig så setter noen pris på å kunne stille mer personlige spørsmål og bli bedre kjent før man møtes.

Kanskje blir det mer søkelys på romanse og felles verdier når ikke det er mulig å ha sex. Det å utforske hverandre fysisk er en viktig del av det å bli kjent for mange, og det må ikke bare være negativt å måtte vente.

Blir dere kåte, så kan man sexchatte, skrive erotiske tekster og sende via brev eller epost, sende bilder eller film til hverandre, ha telefonsex, eller onanere sammen via videonettprat.

Må dere vente en stund med å møtes, så kan det hjelpe å ha (faste) avtaler om når dere skal snakke sammen, og å sette en dato for når dere skal treffe hverandre som dere kan glede dere til.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This