5
(5)

Sjalusi eller konkurranseinstinkt kan være en drivkraft til god sex dersom alle parter er med på leken.

For de fleste så er tanken på utroskap helt forferdelig, men det finnes også de som seksualiserer og leker med den.

Cuckolding er det å tenne på at andre har sex med sin partner. Det inkluderer gjerne ydmykelse av den som blir “bedratt” (cuckolden). I heterofile relasjoner så er det vanligvis en bull som kommer inn og har sex med kvinnen.

Bullen er ofte valgt ut fra tradisjonelt maskuline idealer som høyde, penisstørrelse, muskelmasse og selvtillit. Kvinnen kalles en hotwife og får gjerne oppvartning fra begge menn. Cuckold kommer fra det engelske ordet for gjøk. Gjøker legger som kjent eggene sine i andre fuglers reir og får dem til å oppfostre ungene sine.

Cuckolding ses gjerne på som en “heterogreie”, men det er slett ikke uvanlig blant folk med andre seksuelle legninger. For eksempel kan tre homofile menn drive med cuckolding.

Tiltrekningen for cuckolden er ofte å se noen andre beundre deres partner, å se på at de har sex, å ydmykes og samtidig vite at partneren har valgt dem. Noen ser på det som en gren innenfor BDSM, andre ser på det som en helt egen kategori.

For hotwifen (eller tilsvarende, avhengig av kjønn) så er det gjerne det å få oppmerksomhet og sex fra flere personer og det å være ettertraktet og attrådd som er motivasjonen. Det kan være tennende å bli sett på av sin partner mens man forfører og blir forført av en annen. Noen hotwives binder fast sin partner og spiller ut rollespill som at bullen er en innbruddstyv som “voldtar” kjæresten foran hennes hjelpeløse partner, andre får cuckolden til å stelle og pynte henne før hun har sensuell sex med noen andre.

Sjalusi eller konkurranseinstinkt kan være en drivkraft til god sex og utforskning sammen med samtykkende partnere. Hvis du blir opphisset av tanken på å se din partner sammen med en annen, eller å være en bull eller hotwife, så kan cuckolding være en fantasi verdt å utforske.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This