5
(2)

De aller fleste har fått med seg at mye av sexen og seksualiteten sitter mellom ørene. Det kraftigste sexleketøyet eller sexorganet om du vil, er hjernen, og den gir rom for både kreativitet og fantasi. Her er det bare å slippe seg løs!

Hva med å prøve rollespill? Mange tenker da kanskje på uniformer og den slags, og selv om en politiuniform kan få hvem som helst til å sexy ut, så er det ikke nødvendig med all verdens staffasje og ekstrautstyr. Nå er det vel heller ikke så mange som har en ekte politi- eller stuepikeuniform liggende, for liksom å ta tak i klisjeene, men som sagt, det aller meste kan skje i fantasien.

For mye utstyr kan også bli kleint om man ikke faller skikkelig inn i rollene. Start gjerne med litt hvisking og sexy prat til hverandre, utfordre hverandre og se om dere er på bølgelengde.

Har dere først funnet tonen så bestemmer dere selv hvor langt dere vil gå. De enkleste er kanskje det å sjekke hverandre opp på nytt eller å plukke opp en haiker og så kan dere avansere etter hvert.

Det kan også være en god idé å skifte på rollene, dersom det er den ene av dere som vanligvis tar initiativet eller som er den aktive, så kan det være skikkelig pirrende å snu på oppgavene.

Mange som tester ut rollespill prøver gjerne roller der det er maktforskjell, streng sjef og ansatt, den allerede nevnte politibetjenten eller kanskje en kroppsvisitasjonskåt toller, slem pike/gutt og så videre. Husk at alt er lov i fantasien, og det kan være ganske spennende å pushe grenser når man lever seg inn eller snakker seg inn i rollene.

Om man ønsker et element av kommando eller tvang så trenger ikke det å være de helt store greiene til å begynne med. Det kan være enkle ting som å måtte bruke kondom, å måtte kle seg naken for den andre, å måtte vise seg fram eller onanere for partneren og så videre.

Husk at samtykke også gjelder det mentale, alle skal like og være med på leken.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This