5
(2)

Når man leter etter en partner er det lett å drømme seg bort i hvordan denne personen skal være, og hva slags liv man vil ha sammen, og prioritere ut fra det.

Det kan være veldig bra. Det å vite hva man vil ha gjør det mye lettere å lete etter det. Men kanskje glemmer man å planlegge for seg selv midt i all iveren. Hvis alt skal skje når man har funnet en partner (eller flere), så er det lett å gå glipp av muligheter til å oppleve på egenhånd.

Vi sier ofte at det finnes noen for alle, men det er ikke sant.

Vi sier ikke det for å avskrekke noen fra å prøve å finne en partner, men det er viktig å være klar over at en del av oss forblir enslige.

Selv om du er på aktiv leting etter en partner, så er det lurt å dyrke dine interesser og tilbringe tid sammen med andre mennesker også. Bygg gjerne nettverk slik at du har gode venner, familie eller kollegaer å støtte deg på. Vi trenger alle å bli sett, og å føle oss viktige for andre.

Fokuser på dine behov, og utforsk hvordan du liker å ha det når du er for deg selv. Noen er ikke så glade i å være alene, og det er helt ok, men det kan være fint å øve på å trives i eget selskap. Det er heller ikke galt å tilpasse seg til en eventuell partner, men det er fint å være bevisst på hva man selv foretrekker før man skal begynne å finne kompromisser.

Bygg et godt liv for deg selv også når du er singel.

Dette inkluderer et sexliv. Om du har uforpliktende sex med andre eller utelukkende har sex med deg selv, så er nytelse og glede over seksualitet en viktig del av livet for mange av oss. Utforsk gjerne preferansene dine på dette området også. Får du en partner så kan du dele dine preferanser med dem, og hvis ikke så har du uansett fått nytelse.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This