5
(6)

Stort sett alle har i korte eller lange perioder vært single. Kanskje er du det nå? Dagens tips er å bruke denne tiden til å eksperimentere og bli kjent med deg selv.

Man kan gjøre det meste når man er i forhold også, men når du er enslig har du større frihet fordi du ikke trenger å ta hensyn til en fast partner. Når vi er single har vi vanligvis også mer alenetid til å gjøre akkurat hva vi vil.

Noen trives godt alene og ønsker ikke å være i forhold, andre har det best når de har kjæreste(r). Uansett hvordan du føler det nå, så er det mye å vinne på å «finne seg selv» når en er singel. Hvis du vil fortsette å være enslig, så kan du finne nye ting du liker og ønsker å fortsette med. Hvis det blir et forhold senere så vil du da vite mer om hvordan du liker å gjøre ting og står bedre rustet til å bli enig med partner(e) om hvordan dere skal ha det. Det kan også hjelpe deg til å finne riktig partner når du kan se tydelig om vanene og preferansene deres på ulike områder vil passe sammen.

Ha så mye eller så lite sex som du vil.

Ha sex med deg selv for å bli kjent med egen kropp og finne ut av hva du liker og ikke liker. Les erotiske noveller, fantaser, onaner på ulike steder i leiligheten, se porno, eller kjøp sexleketøy hvis du har lyst. Gå naken hjemme og bli vant til å se på kroppen din i speilet. Det kan hjelpe på selvbildet.

Husk at det ikke er nødvendig å elske kroppen sin, men det er flott å i hvert fall akseptere den slik den er. Bruk sexy undertøy og pynt deg bare for din egen del, eller slapp helt av og test for eksempel hvordan du syns det er å ikke barbere deg. Kanskje finner du ut at du ikke trenger å gjøre det, eller at det garantert er slik du vil ha det?

Har du en seksuell fantasi du gjerne vil oppfylle? Kanskje får du satt den ut i livet nå? Vil du prøve uforpliktende sex, å ha sex med noen av samme eller et annet kjønn, prøve å dra på swingersklubb eller gå med buttplug under klærne på et offentlig sted? Nå har du muligheten til å prøve å få gjort det. Husk at det du har gjort eller liker – seksuelt eller ellers – ikke definerer deg mer enn du ønsker. Det er bare opplevelser du har hatt, og det er du som bestemmer hva de skal bety for deg.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This