3.8
(8)

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen; Glidemiddel er sannsynligvis det mest undervurderte seksuelle hjelpemiddelet som finnes.

Fordi det brukes som et seksuelt hjelpemiddel så er det lett å tenke at det bare er for de som trenger det, men vi vil anbefale alle å prøve det.

Når du onanerer, er det en fin anledning til å bruke glidemiddel. Dette gjelder for mennesker av alle kjønn. Glidemiddel kan gi nye sanseinntrykk, gjøre det mer behagelig å onanere, og gi mer nytelse.

For de av oss som har penis så kan det være fint å utforske onani med glidemiddel ved å ta glid i hånden og bruke det på penis når vi runker. Det kan gi en følelse av å penetrere noe(n) i større grad enn å runke forhuden fram og tilbake. Glidemiddel kan også brukes på testiklene eller mellomkjøttet, og du kan stimulere området med hånden eller et vibrerende leketøy. Bruker du en masturbator så er glidemiddel et must.

For de av oss som har vulva, så kan det være behagelig å bruke glidemiddel både på klitoris når man klittrer (onanerer) med eller uten leketøy, eller ved penetrering. Tørre fingre på klitoris er vanligvis ikke en stor suksess, men noen dråper glidemiddel kan gjøre at fingringen går fra au til mmmmmm…

Mennesker av alle kjønn kan bruke glidemiddel ved analsex når vi onanerer, og på brystvorter. Det handler ikke om at onani med glidemiddel alltid er er bedre enn uten, men kun om at vi vil oppfordre til å utforske ulike måter å onanere på for potensielt å få mer ut av det. Det å bruke glidemiddel kan forebygge irritasjon hvis man onanerer relativt mye, eller være det som skal til for at onanien rett og slett blir enda deiligere.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.8 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This