5
(3)

Bondage er det å begrense bevegelsesfriheten til noen. Det kan være alt fra å ta på seg et par veldig høyhælte sko som gjør det utfordrende å gå, til å binde noen med tau. Mange fantaserer om bondage, enten som giver eller mottager (eller begge deler).

Det er mange ulike grunner til at vi liker bondage.

For noen er det avslappende å miste muligheten til å bevege seg. Det gjør at en kan overlate ansvaret til noen andre og bare nyte det som skjer. For andre gir det en dose adrenalin å forsøke å komme seg løs, eller det kan føles skummelt på riktig måte å gi fra seg kontrollen på den måten. For den som er giver kan det gi en opphissende følelse av kontroll, eller bli nesten som meditasjon mens en konsentrerer seg om å knyte og at partneren har det bra.

Bondage kan være veldig enkelt. Taubondage kan gjøres med noen få knuter, og det finnes også mansjetter, håndjern eller annet å få kjøpt. Hvis dere har lyst til å utforske bondage så anbefaler vi å avtale et stoppord og å starte med korte tidsintervaller. Husk å kommunisere underveis, og å ikke forlate noen i bondage.

Forskning viser at bondage kan knytte par nærmere hverandre når begge syns det er gøy. Det er sannsynligvis fordi det bygger tillit å gjøre noe som føles litt skummelt sammen, og oppleve at grenser blir respektert. Dessuten så er det en vanlig fantasi som mange har lyst til å prøve.

Vil dere vite mer så finnes det mange videoer på nettet eller bøker å få kjøpt, særlig om taubondage. Prøv for eksempel å søke på Two knotty boys på YouTube, eller les mer om håndjern her.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This