5
(6)

Forskning viser at kvinner som kjenner til og liker hvordan kjønnsorganet sitt ser ut er mer åpne for ulike typer seksuell aktivitet. Fordi de er avslappet på grunn av det gode selvbildet så har de også større sannsynlighet for å få orgasme.

Du kan få et bedre selvbilde av å se på vulvaen din, for eksempel i et speil. Det er bra å se den jevnlig og for eksempel se på bilder av andre vulvaer for å bli bevisst på at alle er forskjellige. Kanskje er det litt uvant å utforske den visuelt i begynnelsen, men det blir som oftest lettere med tiden. Blir det ikke bedre så anbefaler vi å oppsøke en terapeut eller sexolog for å få tips om flere teknikker.

Partner(e) kan hjelpe til ved å gi positive tilbakemeldinger på utseende, lukt og smak. Skal man gi oralsex, så vær tydelig på at du liker det. Det er positivt å være entusiastisk og gjøre mottaker trygg på at det er opphissende for deg også. Det kan gi mer trygghet hvis man er bekymret for at partner egentlig bare gjør det for å være snill.

Onani kan også være en vei til større selvaksept. Det å ta på seg selv og føle nytelse gir positive assosiasjoner til kroppen. Dessuten så er det bra i seg selv å onanere.

Kilde: Nettavisen

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This