0
(0)

Enten du skriver for deg selv eller andre så er det å skrive erotiske noveller en særdeles sexpositiv ting å gjøre.

Seksualitet24 arrangerer erotisk skrivekurs i Oslo 20. – 21. februar neste år, kanskje dette er julegaven du skal unne deg selv?

Det er flere fordeler ved å skrive erotiske noveller, korte eller lange tekster med erotiske fantasier eller opplevelser. Det kan nok være en fordel å bruke en anelse mer moderne skriveredskap enn det bildet indikerer, men det å skrive erotiske tekster er en tidløs forlystelse som kan gagne både deg selv og lommeboken.

Skriving som terapi, underholdning og inntekt

For å starte med det mest alvorlige: det å skrive en erotisk tekst kan være terapeutisk. Enten man har opplevd et seksuelt overgrep eller på andre måter føler at man ikke fullt ut har kontakt med sin egen seksualitet, så kan det å skrive og bruke fantasien være med å gjenvinne kontrollen og styringen i ens eget sexliv. Du kan lese mer om dette i artikkelen skrevet av sexolog Silje Holtmon Akø her på Seksualitet24.

Men altså, de aller fleste skriver fordi de synes det er spennende, pirrende, underholdende, morsomt og noen ganger grensesprengende. Når du skriver erotikk har du også muligheten til å være noen andre enn deg selv, utforske seksualitetens mange nyanser. Det er litt som å være krimforfatter, man trenger jo ikke være verken morder eller etterforsker for å skrive en god og spennende roman.

De gangene helsepersonell har deltatt på kurset, det være seg studenter eller erfarne helsearbeidere, så har det vært for å få bedre forståelse for språk og kommunikasjon opp mot pasienter og klienter.

Erotisk litteratur har på mange måter lidd samme skjebne som krimlitteraturen. Den ble i lang tid ikke ansett som seriøs nok, men etter hvert som flere forfattere kom på banen og antall lesere økte, så dukket det også opp tekster med god kvalitet og høy litterær verdi.

Seksualitet24 videreformidler erotiske tekster til et av Nord-Europas største forlagshus, slik at det også er en mulighet for å få utgitt teksten som e-bok eller lydbok, og samtidig få betalt for novellen. Dette lærer du mer om på kurset.

Kursleder Tore Aasheim (stående) holder erotisk skrivekurs, mens programleder Benjamin Silseth (til høyre) i NRKs TV-serie «Trekant» følger med. (Foto: NRK TV)

Om kurset

Kursleder Tore Aasheim har vært redaktør for det erotiske magasinet Cupido i mange år, blant annet med ansvar for erotiske tekster. Han har holdt kurs for helsepersonell og ungdom, og da NRK laget TV-serien «Trekant» var også en av programlederne med på kurset.

Kurset avholdes over to dager i Oslo, helgen 20. – 21. februar. Kurspris kr 1450,- (Kr 1200,- om du bestiller før jul. Det er begrenset antall plasser slik at alle deltakerne vil få skikkelig veiledning og tilbakemeldinger. Man jobber med erotiske tekster fra forskjellige innfallsvinkler og det legges opp til flere skriveøvelser. I løpet av de to dagene vil det også dukke opp forfattere og andre som jobber med erotisk materiale. Alle kursdeltakerne får personlig oppfølging.

Dette er noe av det vi tar for oss på kurset:

  • Hva er en god erotisk tekst?
  • Hvordan komme i gang, når og hvor skriver man best?
  • Bruk av ord og uttrykk, språk er makt.
  • Hva er lov og ikke lov når du skriver erotikk?
  • Hvor privat og personlig kan man være – eller ikke være?
  • Hva slags tekster er forlagene interessert i?
  • Skriveteknikker

Kurset arrangeres i Oslo sentrum, og for tilreisende fra andre steder i landet vil det være mulig å bestille overnatting på enkeltrom for kr 600,- Det vil for øvrig bli tatt spesielt hensyn til smitteverntiltak og man vil til enhver tid forholde seg til myndighetenes retningslinjer.

Meld deg interessert via dette kontaktskjemaet eller send en e-post til epost@seksualitet24.no.

Du vil få tilsendt mer uforliktende informasjon, samt mulighet for å bestille plass på kurset.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This