5
(1)

En av de tingene som de aller fleste sexologer og fagfolk innenfor sexologi vil fortelle deg, er at desto bedre du kjenner deg selv og kroppen din, desto bedre vil sexlivet ditt kunne bli.

Får du et godt forhold til ditt eget kjønnsorgan er du et godt stykke på vei. Flere studier viser at spesielt kvinner har et noe avmålt forhold til sitt eget kjønnsorgan, mange er ikke en gang helt sikre på hvordan de ser ut der nede.

Mangel på kunnskap og innsikt fører ofte til usikkerhet og sjenanse, til og med skam, og det er tre ting som virkelig ikke gjør noe for sexlivet ditt.

Gutter og menn har lettere tilgang til sitt eget kjønnsorgan siden det henger lagelig til på utsiden. Jenter og kvinner må utforske litt mer for å få den hele og fulle oversikten, og når så det hele blir tabubelagt og kvinners seksualitet i tillegg undertrykkes, så er det lett å forstå at en del damer sliter med å bli venn med sin egen vagina.

Lær deg å onanere, utforsk nye teknikker, let deg fram til nye erogene soner. Dette er en «hjemmelekse» som kun krever en smule privatliv, tid nok til å komme seg ned på hverdagslig hvilepuls og fantasi i fri flyt.

Fantasiene dine er med å fortelle deg hva du tenner på, og hva du liker seksuelt. Det finnes egentlig ingen grenser for hva du kan fantasere om; enten det er en spesiell fetisj, en kjendis du synes er sexy eller noe du har lyst til å gjøre som er litt på kanten – for eksempel sex på offentlig sted.

I tillegg til fantasiene dine så kan du jo teste ut seksuelle leketøy, enten de vibrerer eller ikke.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This