5
(2)

Det å bite noen kan føles litt kinky, lekent eller kjærlig, alt ettersom hvordan stemningen er. For de av oss som tenker at smerte i kombinasjon med sex kan være litt godt eller opphissende, så er biting en fin måte å eksperimentere på. Samtykke er som alltid nødvendig.

Er du skeptisk til smerte så kan du starte med å klype med fingrene, eller å bite med leppene over tennene. Å holde leppene over tennene blir mer som å klype enn å bite med tenner, og kan føles godt.

Egnede steder å bite på er øreflipper, brystvorter, rumpa, innsiden av lårene, skuldre, og så videre. Det er bare fantasien som setter grenser, og biting kan fint kombineres med kyss, spanking, suging, og berøring andre steder på kroppen samtidig.

Biting passer fint sammen med rollespill. Man kan være en vampyr som biter i halsen og lager sugemerke, eller en sulten og kåt varulv som småbiter sitt «offer».

Husk at du ikke trenger å bite hardt, og at man bør ha åpen kommunikasjon både på forhånd og underveis om hva som føles bra, og hvor intenst det skal være. Om man liker smerte, hva slags og hvor mye kan variere mye fra dag til dag, og bør derfor testes eller forhandles om hver gang. Det samme gjelder om man tolererer merker eller ikke.

Nå på sommeren så passer det godt å bite sin partner forførerisk i skulderen hvis hen har skuldrene bare, eller å knurre at man får lyst til å bite hen på rumpa når man er lettkledd.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This