0
(0)

Forskere i Australia gjennomførte personlige intervjuer med 79 kvinner som var i forhold med biseksuelle menn.

Ifølge kvinnene er biseksuelle menn bedre i senga og mer omsorgsfulle partnere og fedre.

Til avisen Independent forteller Dr. Maria Pallotta-Chiarolli at biseksuelle menn ble oppfattet som mer følsomme og villige til å etablere rettferdige relasjoner ut over stereotype kjønnsrollemønster.

Kvinnene i forholdene synes å slappe mer av, mer villige til å teste ut BDSM og polyamori og utforske sex med noen av sitt eget kjønn.

Kvinnene i undersøkelsen forteller at de ikke kan tenkte seg å gå tilbake til å date heteroseksuelle menn, som de mente kom drassende med følelsesmessig, sjåvinistisk og kvinnefiendtlig bagasje.

Mens heteroseksuelle menn synes å gå inn i et forhold med visse forventninger om hvordan ting skal fungere, kan det synes som om de biseksuelle mennene var villig til å diskutere seg frem til løsninger som passet både dem og kvinnene.

Kvinnene mente også at biseksuelle menn var villige til å være mer eksperimentelle i sengen og ikke så opptatt av heteronormative aktiviteter mellom lakenene.

Pallotta-Chiarolli er likevel klar på at det slett ikke bare er en dans på roser, biseksuelle menn er gjenstand for en «utrolig stigmatisering, marginalisering og diskriminering på grunn av at de er biseksuelle,» uttaler hun til Independent.

Forskeren mener at mangelen på god LHBT seksualundervisning i skolen kan være en av grunnene til at forhold mellom heteroseksuelle kvinner og biseksuelle menn for mange kan være vanskelig å forstå.

Dr. Maria Pallotta-Chiarolli uttaler avslutningsvis at man alltid vil ende opp med mer enn det allment aksepterte forholdene i samfunnet synes å kunne tilby.

Hva tenker du om dette? Send gjerne dine tanker, spørsmål og tilbakemeldinger via dette skjemaet.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This