5
(1)

 

Er du nysgjerrig på å utforske sex med bind for øynene? Her får du noen tips til hvordan du kan gjøre det.

Å bruke bind for øynene er noe du kan gjøre alene, eller sammen med partner. Uavhengig av om du gjør det sammen med noen andre eller for deg selv, så kan det være en fin anledning til å slappe av og ikke fokusere så mye på visuelle inntrykk. I stedet kan du bruke alle de andre sansene og konsentrere deg ekstra om dem.

Man kan kjøpe en maske, eller bruke et skjerf eller lignende som man har fra før som bind for øynene. Butikker som selger sexleketøy har ofte bind for øynene lagd av sateng eller lær, og butikker som selger reiseartikler har sovemasker som kan brukes. Det viktigste er at den er noenlunde behagelig å ha på.

Før man bruker bind for øynene sammen med partner(e) så kan det være lurt å avtale et stoppord. Du kan også ta den av når som helst hvis du ønsker det.

For noen er det pirrende å ikke kunne se og bli overrasket av hva slags stimuli som kommer, for andre er det viktig å avtale på forhånd hva som skal skje. Du bestemmer selv hvordan du vil ha det fra gang til gang.

Det anbefales ikke å overraske noen når de har bind for øynene med mindre det er innhentet samtykke til dette på forhånd.

Bind for øynene kan sette en ekstra spiss på sex man er vant til å ha, eller inspirere til å utforske andre nye ting i tillegg.

Bind for øynene er fint å kombinere med lek som å utforske temperatur med is eller smeltet voks, bondage, eller å ha på øreklokker med musikk slik at man ikke hører noe.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This