5
(5)

Det er faktisk relativt vanlig å sende bilder av seg selv til en potensiell partner. Dagens tips handler om hva man gjør med disse bildene dersom det blir slutt.

Det er en god ide å snakke om dette før man sender det første bildet. For noen vil det være en selvfølge at slike bilder slettes med en gang man har sett dem, og for andre er det helt logisk å beholde dem. Fordi du ikke kan vite på forhånd hva akkurat denne personen mener om det, så bør det avklares før hen får noen bilder.

Tillit er viktig i relasjonene våre, uansett hva slags forhold det er. Man bygger tillit ved å se at grensene man har blitt enige om blir overholdt, og å kunne være sårbar og få tryggheten sin ivaretatt. Det å dele bilder og se at partner(e) respekterer de avtalene man har gjort er viktig for å føle seg trygg og få lyst til å dele mer.

Noen tenker dessverre at hvis det blir slutt så skylder man ikke hverandre noe lenger. Hvis man ikke lenger skal være kjærester, og kanskje i tillegg er såret, så spiller det vel ingen rolle om man beholder noen bilder?

Det er viktig å overholde avtaler man har gjort, også de som gjelder etter at man har gått fra hverandre. Husk at det aldri er din feil hvis noen skulle dele private bilder som du har sendt uten samtykke.

Vi anbefaler å ha en avtale om å slette bildene dersom man ikke skal ha mer kontakt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This