BIDRAGSYTERE TIL SEKSUALITET24

Aud Jektvik er sosionom med videreutdanning i sexologi og funksjonshemminger. Hun studerer nå for å bli sexologisk rådgiver.

Aud har mange års erfaring som foredragsholder og skribent, og er også politisk aktiv i Venstre.

Hun har mye kunnskap om seksualitet og mangfold, særlig om BDSM, fetisjisme, polyamori, gruppesex, fettpositivitet, kjønn, seksuelle orienteringer og funksjonsvariasjoner.

Kontakt: audjektvik@gmail.com

Foto: Eivind Hansen

Silje Holtmon Akø har gått på sexologiutdanningen på Universitet i Agder 2017 – 2019, og har arbeidet frivillig for positiv seksualitet i en årrekke. Hun driver SIKS – Seksualitet, Identitet, Kjønn, Samliv – sexologisk rådgiving sammen med mannen sin, Even Tyr Bjerkeli.

Julie Peakman er historiker og forfatter av blant annet «Licentious Worlds. Sex & Exploitation in Global Empires» (Reaktion 2019). www.juliepeakman.co.uk

 

 

 

Haakon Aars er lege, psykiater og sexolog. Han har tidligere jobbet i flere år som overlege i psykiatri på Aker Universitetssykehus. Jobber til daglig på Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi. Jobber også som sexolog på helsenettstedet Lommelegen.no, og har mer enn 30 år lange erfaring fra klinisk arbeid med seksualitet og samliv. Haakon har mange års erfaring fra internasjonalt faglig samarbeid, undervisning, radio- og TV-programmer og som spaltist i ulike medier; bl.a. i NRK Puls og som «samlivsekspert» i TV- programmet «Liv og Lyst» og radioprogrammet «Pepper og Pasjon». Nå fast gjest i NRKP1+ «Holm» om samliv/seksualitet.

Kom i 2011 ut med boken ”Menns Seksualitet» på Cappelen Damm; den første fagbok i Norge om dette temaet. I tillegg medforfatter i boken «Psykiske reaksjoner ved somatisk sykdom» som kom ut i 2013, samt i en ny internasjonal lærebok om «Cancer and Sexuality» på Springer forlag i London. Er nå  også fast spaltist i VG om sex og samliv.

Han er tidligere blitt tildelt «Tabuprisen» av Rådet for Psykisk Helse  Helse i 2003 og «Plussprisen» i 2006 som deles ut hvert år av Hiv-Norge. Han ble i 2015 æresmedlem i Norsk Forening i Klinisk Sexologi

Tore Aasheim er utdannet journalist og har medieerfaring fra radio, TV, avis, magasin og forlag. Han har blant annet jobbet for Amedia og Polaris.

Tore har åtte års fartstid fra det sexpositive tidsskriftet Cupido, seks av dem som redaktør. Han har avholdt erotisk skrivekurs og var med som ekstern konsulent for 2. sesong av TV-serien «Trekant» på NRK. Han er folkevalgt og aktiv i SV.

Share This