PRISER, BETINGELSER, SATSER

På denne siden kan du sette deg inn i betingelser, priser og satser på de forskjellige tjenestene og ordningene på Seksualitet24. Siden blir fortløpende oppdatert. 

FAGFOLK - Priser og betingelser

Oppføring i Fagfolk-katalogen koster kr 730,- (eks. MVA).

Prisen forutsetter at man har registrert seg via skjemaet «Registrering fagfolk» og at all informasjon og bilde er vedlagt. Manuell registering via epost belastes med kr 250,-

Dersom man har en kampanjekode innrømmes 50 prosent rabatt og de fire første ukene er gratis. (Rabatteres på fakturaen)

Det faktureres for ett år av gangen, og oppføringen fornyes automatisk.

Fornyelse på sies opp senest 3 -tre- dager før forfall.

Man kan når som helst si opp oppføringen, men «resttid» refunderes ikke.

Oppføringer i katalogen er basert på gjensidig tillitt, men abonnenter vil ved tilfeldige sjekkerunder kunne bli bedt om å bekrefte NACS-autorisasjon og/eller medlemskap i NFKS.

Fagfolk-katalogen er åpen for alle, men Seksualitet24 forbeholder seg retten til å vurdere hver enkel oppføring basert på kvalitet og omdømme dersom man ikke er NACS-autorisert eller medlem av NFKS.

Etter publisering av oppføring kan man endre deler av innholdet på siden inntil to ganger per år uten ekstra kostnader. Endringer ut over dette faktureres med kr 250,- per gang.

 

NOVELLER - Priser og betingelser

I en oppstartsfase ber Seksualitet24 om å få publisere tilsendte noveller som blir antatt av novelle-redaksjonen kostnadsfritt i inntil 14 dager på nettstedet.

Lesere kan fritt gi novellen karakter og kommentere teksten.

Bidragsyterne kan når som helst selv publisere novellen, selge den til andre eller be om at novellen blir avpublisert på Seksuelitet24.

På slutten av hver måned blir én av tekstene kåret til «Årets novelle».

Noveller på mer en 18.000 tegn blir videresendt til et internasjonalt forlag for videre vurdering for publisering som e-bok eller lydbok. Dersom novellen blir antatt vil det bli avtalt et honorar for publiseringen.

På sikt ønsker Seksualitet24 å kjøpe inn noveller for vårt arkiv. Disse tekstene vil da bli honorert etter faste priser.

Share This