5
(7)

Har du mast på kjæresten om å ta av sokkene før hen kryper til sengs? Nå finnes det forskning som tyder på at du heller bør be hen om å ta dem på.

En studie gjort ved Universitetet i Groningen viste at sjansene for å få orgasme steg med 30 prosent for de som hadde sokker på mens de hadde sex. Deltagerne i forsøkene var heterofile par. Da parene hadde sex uten sokker på fikk 50 prosent orgasme, men tallet steg til 80 prosent med sokker. 

Det finnes noen teorier om hvorfor det ble slik. Det ser ut til at kvinner i større grad enn menn trenger å føle seg trygge og være til stede både mentalt og fysisk for å kunne få orgasme. Det å ha sokker på seg kan gi en koselig og rolig stemning.

Det å være seksuelt opphisset og potensielt skulle få orgasme krever en del blodtilførsel til kjønnsorganene. Fryser man på beina, så kan det gjøre det vanskeligere for kroppen å oppnå orgasme på grunn av en følelse av ubehag, og fordi kroppen forsøker å jobbe for å varme opp beina. Det finnes også forskning som viser at kvinner generelt sett ønsker en høyere innetemperatur enn menn.

Har du på sokker og føler deg varm så vil det gjøre at blodårene i kroppen utvider seg, noe som kan gjøre det lettere å få orgasme.

Noen syns at føtter er det mest sexy som finnes, mens andre syns at synet av bare føtter er distraherende. Tilhører du den førstnevnte kategorien anbefaler vi ikke å ta på seg sokker. For fotfetisjister og andre som syns føtter er spesielt deilig, så kan det å dekke dem til ha motsatt effekt.

Vil du forføre din partner i kveld? Forsøk å øke temperaturen litt ved å ta på sokker.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This