5
(4)

De av oss som er aktive i sosiale medier kan noen ganger kjenne på en følelse av at alle andre er så vellykket. Dette gjelder også i romantikk, relasjoner og sex.

Det er lett å se på bilder av smilende par i perfekte omgivelser, se seg rundt etter sin stressede partner og tenke; «Men sånn har ikke vi det». Da er det viktig å minne seg selv på at det bildet av andres liv som man ser i sosiale medier stort sett alltid er kraftig frisert slik at det skal se kjempebra ut.

Tenk gjerne på dine egne bilder. Legger du ut bilde av deg og kjæresten når dere nettopp har kranglet, den dagen du var nedstemt fordi du følte seg ensom som singel, eller lignende? Sannsynligvis ikke. Vi legger vanligvis ut de bildene vi føler at viser oss fra vår beste side.

Vi vet ingenting om hva som skjer i forhold som vi ikke er en del av. Det kan hende at de krangler hele tiden, at de har det like kaotisk hjemme som oss, eller at de holder på å strande. Uansett så er det slett ikke sikkert at de har sex som kaniner og er like blide hele tiden. Og om de hadde det, hvorfor skulle det påvirke oss andre?

Hvis det er noe vi vil forbedre i forholdet vi er i, så er det bedre å ta det opp direkte enn å ønske at man var noen andre. Kjenner du på usikkerhet etter å ha surfet på nettet, så anbefaler vi å følge folk som gir deg noe positivt og et mangfold av mennesker i stedet for å lete etter hvem som har ditt drømmeliv i sosiale medier.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This