4
(7)

Badstue for fire

av Lotusblomsten

Jeg titter ut av soveromsvinduet mitt, og lar blikket sakte gli over innsjøens speilblanke overflate. Skumringen er i ferd med å vike for en ny dag. Den mørke himmelen bryter opp i tusen rosarøde nyanser over vulkanene i øst. Tenk at jeg bor her! Ved denne magiske innsjøen i dette eksotiske landet. Og tenk at min beste venninne kommer på besøk hele veien fra Norge i dag!

Jeg venter ved kaia. Speider etter båter. En svak motorduring. Er det Frida, tro?! Det lille fartøyet senker farten, og svinger inn mot den gamle trebryggen. Ut av båten stiger hun. Vill og vakker, som alltid. Det røde brusende håret omgir det lyse, pene ansiktet hennes som en løvemanke; ”Hallooooooo min skjønne blomst! Bryter hun ut. Det er lørdag! Klar for å danse?” Frida har nettopp reist halve kloden rundt. Men det finnes ikke noe i verden som kan knekke denne jentas høye energinivå.

De dundrende, dype rytmene tar meg med på en reise gjennom tid og rom. Jeg er så høy. Så høy. På kakao og stjernestøv. Kroppen min flyter på den magiske musikken DJ-en spinner ut til denne glitrende sjøen av ekstatisk dansende kropper. Øynene er lukket. Jeg lar musikken fylle hele min tilstedeværelse. Gir meg hen til de deilige bevegelsene. De få gangene jeg åpner blikket for det rundt meg ser jeg Fridas forførende dans lokke til seg mann etter mann. Kvinne etter kvinne.

Rytmene blir mykere, musikken saktere. Den seremonielle kakaoen er fremdeles potent og blodet bruser fremdeles sterkt gjennom årene mine. Det mange ikke vet er at kakao er et afrodisiakum, eller et kjærlighetsbrygg. De aktive komponentene fenyletylamin og teobromin frigjør både dopamin, adrenalin og serotonin i hjernen. Disse nevrotransmitterene gir en følelse av eufori. Jeg føler seg skikkelig høy, og lett som en fjær, og full av lyst og kjærlighet.

DJ-en inviterer oss alle til å legge oss ned. Finne en kropp, en sjel. Frida stråler i mot meg. Vi legger oss ned, sammen med hele resten av det ekstatiske dansegulvet. Fridas varme kropp mot min. En sterk mannearm legger seg rundt oss. En myk hånd på den nakne leggen min. Et hode hviler lett på maven min. Fingrene mine griper ut i luften, og finner en annen hånd. Hånden klemmer meg mykt tilbake idet jeg tar fatt i den. Noen holder foten min varmt mellom hendene sine. Sinnet klarer ikke skille mellom alle de ulike berøringene, og det føles som om vi er en og samme organisme.

Noe mykt stryker meg over de glatte leggene mine. Jeg forsøker å løfte hodet, men alt jeg kan se er en haug av kropper. Det kiler så godt. Opp og ned forsiden av leggen. Innsiden av leggen. Oppover mot låret. Fridas hånd finner frem til brystet mitt. Jeg snur hodet mot bestevenninnen min, og forventer og se det rampete smilet hennes, men hun er i full omfavnelse med en vakker mørkhåret kvinne. Niplene mine blir harde under Fridas kjærtegnende hånd. Følelsen av eufori konsentreres rett ned i kjønnet mitt. En bølge av ren nytelse skyller gjennom meg, og jeg slipper ut et lite stønn. Samtidig har den myke kilende hånden på innsiden av låret mitt beveget seg enda lenger opp. En finger leker seg helt opp ved kanten av trusa. Jeg er våt. Trusa er våt. Og eieren av fingeren må da merke det han også? Fingeren sniker seg inn mellom det tynne trusestoffet og den myke huden min. Kjærtegner de svulmende leppene mine, før de skilles fra hverandre, og fingeren glir inn i det varme, våte. Jeg slipper ut nok et stønn. Herre Jemini! Jeg er kåt.

 Frida snur hodet, og kysser meg på skulderen, oppover siden av halsen. Biter tak i øreflippen min, og med myk stemme hvisker hun ”mer sjokolade?”. Den søte karamellaktige duften trenger inn i neseborene mine, og jeg setter meg opp. Vi er de eneste igjen på dansegulvet. Den vakre mørkhårede kvinnen holder en tallerken med kakaoballer og sjokoladetrøfler. Hun smiler forførerisk til oss, og jeg kommer til å tenke på Pocahontas. Mannen mellom bena mine ser kjærlig opp på denne eksotiske skjønnheten før han smiler bredt til meg. Hey, Im Smith, and this stunningly beautiful goddess is my lover. Pocahontas ler; Well, we are all lovers under the moon. And I like to share”. Hun rekker brettet med sjokolade til Frida, som straks begynner å mate meg. Den søte smaken av rå kakao, kokos, honning og bipollen smelter på tungen min. Mmm, nytelse brer seg gjennom hele kroppen min. Frida fortsetter å mate meg med sjokolade mens hun kysser meg i nakken. Pocahontas har satt seg bak Smith, og den ene hånden hennes er langt nedi buksene hans. De ser sultent på oss.

Den siste sjokoladebiten plasseres mellom leppene mine, og jeg snur meg mot Frida og sender den tilbake til henne. Vi ender i et lidenskapelig kyss, som sender elektriske pulseringer gjennom kroppene våre. Pocahontas har dratt pikken til Smith ut av buksene hans, og idet lar øynene mine falle på dette store stive lemmet, sender det ut en liten dråpe glinsende væske, som for å hilse meg godkveld. Lysten i meg 10-dobles på et millisekund, og jeg kan ikke styre de dyriske kreftene som driver meg til å bokstavelig talt bykse frem mot denne veldige kjeppen av nytelse. Jeg slikker glupsk i meg denne ene hellige dråpen, som bare stimulerer trangen ytterligere. Pocahontas ler; ”Come! There is a sauna right down the stairs”. Vi følger lydig etter.

Badstuen er varm. De svette nakne kroppene våre glinser i halvmørket. Tre stearinlys kaster dansene skygger over leireveggene. Pocahontas er mellom bena på Frida, som stønner lykkelig. Smith sitter bak meg og masserer skuldrene mine mens vi observerer de vakre kvinnene. Det er som om de har en boble av mystikk rundt seg. Jeg kjenner det harde mannelemmet i ryggen min. Hendene til Smith beveger seg ned til brystene mine, og jeg sukker dypt. Han masserer dem hardt. Klyper brystknoppene mine til de stivner. Jeg snur meg rundt og tar ham i munnen. Lar ham fylle meg helt. Pikkhodet hans kiler meg langt bak i drøvelen. Han stønner. Jeg lar tungen min gli langs konturene av det steinharde lemmet. Jeg øker hastigheten, og suger ham hardt. Både Frida og Smith stønner høylytt. Plutselig griper han tak i hodet mitt og drar meg vekk. Han slenger meg bestemt ned på ryggen og presser en finger dypt inn i den dryppende våte fitta mi.

Denne gangen er det jeg som stønner. Han fingerpuler meg i et tempo som matcher den raske pusten min. Leppene hans suger seg fast i brystet mitt, og han biter meg hardt. Frida skriker! Pocahontas skriker. I min ville kåtskap klarer jeg så vidt å snu på hodet og fokusere blikket på kvinnene. Med hodene mellom bena på hverandre, og i full omfavnelse skyller orgasmebølgene gjennom kroppene deres i voldsomme rykninger. Som om bølgene kunne bevege seg gjennom den fuktige badstueluften når dem meg også. Fra alle kanter trenger dem inn i meg, og møtes i en kraftig kollisjon i klitoris. Jeg sender en flodbølge av orgasmejuice rett ut av fitta mi. Den treffer Smith, og han er plutselig dekket av denne himmelske nektar. Duften av sex. Jeg er ikke ferdig enda. Og det er heller ikke Pocahontas.

Pikken til Smith vipper av glede mens vi legger ham ned på ryggen. Pocahontas setter seg på ansiktet hans. Og mens tungen hans utforsker fruktene av Fridas nøysomme arbeid, trer jeg meg ned på den svære pikken hans. Lar ham fylle meg helt. Jeg er så trang at jeg vet det store lemmet hans ikke vil holde ut lenge. Her må jeg være kjapp! Jeg rir ham hardt mens jeg presser klitoris mot pubisbenet hans. En ny orgasme skyller gjennom meg. Stjerner og planeter fyller synsfeltet mitt, og midt oppi denne kosmiske galaksen av orgastiske planeter ser jeg Pocahontas ansikt stråle av utenomjordiske skjønnhet. Munnen hennes formet som en O. Blikket er sløret. Jeg lener meg frem og kysser henne varsomt.

Møtet mellom de myke leppene våre forsterker etterdønningene av orgasmene våre som fortsatt vibrerer gjennom oss. I sidesynet kan jeg se Frida med hendene mellom bena. Dere to altså! Denne badstuen er heitere enn noen lesbeporno jeg noensinne har sett!

 Til ære for bestevenninnen min, tar jeg et godt tak i den gudommelige rumpa til Pocahontas, og Frida slipper ut et skikkelig gledesrop. Det samme gjør Smith. Jeg kjenner pikken pulserer faretruende. Jeg skjenker Pocahontas et siste kyss før jeg trekker meg av Smith. Han stønner igjen. Pocahontas tar tak i pikken hans. Jeg stikker pekefingeren min inn i munnen, og fukter den med spytt før jeg fører den inn i det stramme rumpehullet hans. Overraskelse blandet med ekstatisk nytelse sender ham over kanten. En fontene av hvitt skyter opp av pikken hans og dynker både meg og Pocahontas. Frida ler hjertelig. Det gjør jeg også. Så ler Pocahontas. Og tilslutt ler Smith og! Vibrasjonene av latterkoret vårt sprer seg ut av badstuen, ned til vannkanten, over den speilblanke innsjøen, til foten av vulkanen på andre siden, og ender i en liten eksplosjon av glødende lava på toppen av krateret.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This