3.7
(17)

Badekaret

av Nakenprat

Mari trykket seg hardt ned mot setet på t-banen. Hun hadde lagt stroppen til sekken slik at hun satt på den og det stimulerte litt når hun trykket seg mot den – men ikke nok. Kroppen kriblet, og hun kjente hun ikke kunne sitte stille så mye lengre. Enda var det fire stopp til hun var fremme. Hun så ned på gulvet, og på sine røde, varme skinnstøvletter. Personen ved siden av henne hadde svarte støvletter i glinsende lakk, hun kjente at det rykket til i musa da hun observerte det og så fort tilbake på sine egne støvletter.

Hun konsentrerte seg om å puste rolig, men det var vanskelig. Hun hadde vært i byen og handlet. Sekken hennes var et eventyr med svarte blonder, badeoljer, en god krem, jordbær, pasjonsfrukt, koriander og kremfløte. Det ristet igjen i kjønnet, så dro hun frem mobilen og skrev en melding. «Klokken 19 i kveld?» Hun la den tilbake i lommen og forventet ikke svar. Neste stopp var hennes, og hun reiste seg for å gå mot døra.

Den grå blokken, som så ut som den hørte til i et tidligere østblokkland, var lik de fire andre blokkene og de lå systematisk på rekke. Fordelen med akkurat denne blokken, var at hun hadde råd til en leilighet med to soverom. Eller den hadde hatt to soverom den gangen hun kjøpte den. Allerede på visning hadde hun sett det for seg, hvordan det minste soverommet kunne tas inn i baderommet. Hun hadde alltid drømt om et stort bad og et badekar med plass til flere enn henne selv. Hun ville innrede badet med varme farger og hun skulle kjøpe et baderomsmøbel, benk eller sofa som kunne stå på badet. Badet skulle være hennes stue nummer to, og det var her hun aller helst ville ha gjester.

Da hun hadde låst seg inn i leiligheten tømte hun sekken. Matvarene la hun på kjøkkenbenken, og badekulene og lotionen tok hun inn på badet. Hun fant frem matchende håndklær og la på den lekre off-white sjeselongen i skinn. Så kledde hun av seg og tok med seg et lite, rosa håndkle og gikk i dusjen. Hun skrudde vannet på fullt og lente seg mot dusjveggen og holdt hånddusjen slik at strålen sto rett mot musa hennes.

Hun krøket seg sammen og kjente rykningene komme gjennom kroppen igjen og igjen. Et øyeblikk nølte hun og lot strålen treffe gulvet. Hun kunne tenke seg å ikke komme, drøye kåtskapen som nå nesten ikke lengre var mulig å tøyle, men hun skrek brått irritert av tanken på å ikke komme, og førte dusjstrålen rett mot klitten mens hun med vante fingre tok på seg selv til det gikk for henne, hun skrek og lente seg hardt mot dusjveggen mens krampene dunket gjennom fitta hennes.

Hun ble stående slik til pusten hadde roet seg, og vasket deretter håret og kroppen med sin nye såpe som duftet av lilje. Hun tørket seg fort, og lirket så opp den nye svarte blondete saken hun hadde kjøpt i dag. Det var en kimono, som dekket svært lite. Den spretne rumpen syntes gjennom det gjennomsiktige stoffet og den var beregnet til ikke å kunne overlappe fremme så kløften og den nakne musa tittet frimodig frem.

Hun ryddet og gjorde badet klart til bruk før hun stilte seg foran speilet, kjemmet det lange håret og begynte kunstferdig å sette det opp i et topp øverste på hodet. Hun brukte ikke mye sminke, men en svart strek over øyet markerte den svarte kimonoen og den stramme, litt strenge hårfrisyren. Sorte høyhælte sko fant hun i skapet i gangen før hun gikk ut på kjøkkenet og begynte å dele opp frukt, og piske krem. Hun la alt på et innbydende serveringsfat, og idet klokken på komfyren gikk fra 1859 til 1900 ringte det på døren.

Det klikket i gulvet da hun gikk for å åpne. Mari kjente det kilte i musa og hun tok på en streng mine idet hun åpnet døra. Eirin sto utenfor, i tettsittende svart bukse, hvit skjorte med krage og en lang kåpe utenpå. Med smale øyne og med en dragning til et smil i ene munnviken spør hun med hes stemme: «Vil du komme inn?»

Eirin nikket og fulgte etter henne inn i leiligheten. Idet døra ble lukket tok hun tak i hestehalen til Eirin, dro hodet hennes bakover og kysset henne intenst før hun slapp henne brått. «Var det derfor du kom?» Eirin rygget litt, men nikket. Øynene til Mari glimtet i gult og svart idet hun gikk mot Eirin og la henda mykt rundt ansiktet hennes og kysset henne bløtt og vått. Sakte. «Jeg har ventet på deg. Kom!» Mari førte Eirin inn på badet. Det dampet av varmt vann i badekaret og luften var fylt av lavendel. «Kan jeg kle av deg?»

Mari ventet ikke på svar, men begynte å knappe opp skjorta til Eirin. Hun dro den forsiktig av henne mens hun passet på at fingrene berørte Eirins hud med fjørlette bevegelser. Det gikk en skjelving gjennom henne idet de fyldige puppene til Eirin veltet ut av den turkise bhen som hun lirket av. Hun kjente munnen fylte seg med vann og tok tak i den ene puppen og omsluttet den med munnen. Hun lot tungen leke forsiktig med knoppen som struttet inne i munnen hennes og hun kjente kroppen til Eirin klynget seg inntil henne mens hun pustet hurtig gjennom munnen.

Hun slapp taket i puppen med munnen og tok et tak rundt hodet til Eirin og så henne inn i øynene og kysset henne igjen. Tungen til Eirin var ivrig nå og ville utforske hele Mari sin munn, men Mari stoppet den og knep igjen til bare et forsiktig kyss, samtidig som hun med hånda knep til i knoppen til Eirin så hun skrek høyt. Mari stoppet Eirins hender, idet de ville kle av henne kimonoen. Hun hentet et sjal som hang på en knagg og dro hendene til Eirin bak på ryggen og bant de fast der. Så tok hun et skritt unna henne og studerte henne sakte. Hun elsket synet av henne, det rødlige håret var kortklipt, men hun hadde beholdt nok til å kunne ha en hestehale bak. Hestehalen trigget Mari, hun elsket å styre henne med å ta et fast tak i håret hennes.

Puppene var fyldige, litt mer enn en håndfull, og nå da hun var kåt struttet de og knoppene var steinharde og store. Magen var frodig og den stramme buksen fremhevet de deilige beina hennes og hun skalv da hun tenkte på at hun snart skulle nappe den av. Eirin sto stille mens Mari betraktet henne. Mari gikk bort til henne og strøk henne forsiktig med en hånd nedover kroppen. Hun snudde henne rundt og nøt de markerte hoftene og rumpa som var fast og fyldig. Hun dro buksa ned over rumpa for å nyte tattooen av en drage fylte hele den høyre rumpeballen. Mari bøyde seg for å kysse dragen.

Hun elsket å kline med rumpa akkurat der tunga til dragen kom ut og hun kjente ilden fra dragen tente en enda sterkere ild i henne. Hun trykket kjønnet sitt hardt mot Eirins rumpe før hun røsket av henne buksen og dro henne etter hestehalen bort til badekaret. Hun løsnet sjalet rundt hendene hennes før hun nikket at hun skulle gå oppi vannet. Mari nøt synet av den nakne kroppen i vannet.

Hun elsket badekaret og baderommet sitt og nå og da hun sto og nøt synet av Eirins kropp i vannet kjente hun tilfredsheten strømme gjennom henne over å få bruke det slik hun hadde drømt om. Sakte lirket hun av seg kimonoen. Hun nøt Eirins øyne som spiste henne med blikket og brukte god tid. Musen hennes var velfrisert, med en liten strek med kjønnshår fra skambenet og ned mot klitten. Kjønnsleppene hennes var store og fyldige av kåtheten som hadde fulgt henne i hele dag etter en episode på jobben på morgenen. Sakte gikk hun opp i badekaret og satte seg med føttene mot Eirin og plasserte ene foten i skrittet hennes idet hun løftet opp den ene av Eirins føtter og begynte å suge på tærne hennes.

Hun strøk under foten mens tungen lekte med tærne. Hun visste at noen punkt ville gjøre Eirin enda mer kåt og hun kjente hun rykket til i kjønnet i det hun trykket ned under fotbladet. Hun fortsatte å massere punktet med høyt trykk og bygde opp følelsen av at hun hadde en tiger som hun ertet på andre siden av badekaret. Hun sugde intenst på stortåen idet Eirin rykket til seg foten og som en delfin hoppet over til andre siden og holdt Mari med et hardt grep om overarmene mens hun presset kjønnet sitt mot hennes i kraftige støt. Hun stønnet høylytt og dro Mari opp i sittende stilling og opp på fanget med den ene foten under henne slik at de ble sittende i saks.

Med intense støtende og rullende bevegelser presset Eirin sitt kjønn mot Maris. Mari hørte hun kom til å komme snart, og tok tak i Eirins rumpe og idet hun lirket en finger innenfor rumpehullet hennes gikk det for henne så hun skalv gjennom hele kroppen og brølte høyt. Mari lo litt av tigerbrølet, og kjente styrken av kåtskapen fylle henne av lyden og hun avventet noen øyeblikk før hun ville gå til motangrep.  

Med et plask tok hun tak i Eirin sin hestehale og la henne bestemt ned, med armene over badekarkanten og rumpa ut. Hun elsket rumpa hennes og tenkte det var nok den hun tente aller mest på. Hun lot en hånd ligge over musa, mens hun igjen klinte med dragen og sakte flyttet tunga mot rumpehullet og slikket rundt det. Det ristet i Maris mus, men hun vil ikke komme enda. Tungen beveget seg videre mot fitta og hun lurte tungen inn i Eirins våte hull. Smaken av fittesaften er søtlig med litt salt og lukten av fittesafter gjorde at hennes egen fitte dunket hardt av lengsel etter stimuli.

Slurpende gikk hun løs på kjønnsleppene og lekte med tungen rundt urinrøret og opp til klitten. Den var oppsvulmet og fyldig etter den voldsomme orgasmen og hun slikket forsiktig rundt den før hun igjen lot tunga gli inn i hullet til Eirin og slurpet i seg væskene hennes. Hun lot sin våte kropp gli oppover Eirins og da kjønnet møtte drage-tatoveringen på rumpa knullet hun den. Med hurtige bevegelser gnikket hun sitt våte, sultne kjønn mot dragehalen på rumpa og hun syntes hun kjente taggene som røsket i kjønnet hennes. Hun kjørte ene låret sitt opp i fitta til Eirin og med dunkene bevegelser kjente hun orgasmen nærmet seg og hun holdt tak i Eirins hestehale og skrek skingrende da hun var på vei til å komme, brått ble hun avbrutt av at Eirin kastet henne rundt og satte henne opp på setet på ene siden av badekaret.

Det var bakoverlent og Eirin la munnen sin over klitten og mesteparten av fitta hennes og hun kjente varmen fra munnen utsette nytelsen hennes og den strømmet gjennom henne. Eirin tok tak under rumpa hennes og presset kjønnet mot munnen sin og hun spisset tungen og knullet henne i åpningen med den. Mari ynket seg og presset seg mot Eirin og hun intensiverte farten samtidig som hun masserte rumpa og nærmet seg rumpehullet. Hun dro rumpeballene hardt fra hverandre og dytta opp rumpa til Mari og begynte å slikke rumpehullet hennes mens hun hylte av nytelse.

På badekarkanten hadde Mari en skål med leker, Eirin hadde fått tak i en plugg med en diamant i enden. Glidemiddel fra pumpeflaska på badekarkanten fylte hånda hennes og hun dekket rumpehullet med den før hun kommanderte: «Slapp av», idet hun lirket en finger inn i rumpehullet.

Hun bevegde den rundt litt før hun tok den ut, og med litt press lirket hun pluggen inn. Hun kløp henne hardt i rumpeballen idet hun slapp henne ned og la munnen over klitten og en hånd på den ene puppen. Mari ynket høyt mens hun ventet på fortsettelsen. Eirin masserte sakte brystvorten mens hun like sakte lekte med klitten. Hun kjente klitten vokse mens hun intenst sugde på den.

Maris ynking ble sterkere og sterkere og da den igjen økte i volum kløp hun til og vred rundt den ene brystvorten og hun kjente da orgasmen som dunket mot henne i fitta. Mari skøyt bekkenet i lufta mot henne og stønnet dypt da orgasmen begynte å ebbe ut. Eirin slikket begjærlig i seg saftene som fulgte med orgasmen før de møttes i en dyp omfavnelse og sank ned i vannet og ble sittende tett sammen. Tilfredse kropper som nøt nærheten av den andres glatte og myke hud. Vannet gjorde dem silkemyke og glatte og lavendeloljen i vannet gjorde dem, om mulig, enda mer avslappet. Etter en stund ble vannet lunket, og den silkemyke huden begynte å bli skrukkete. De bestemte seg for å gå ut av badekaret, ørskne over hvor tunge kroppene hadde blitt når de reiste seg.

De tørket hverandre med de tykke, store håndkledene som lå klare på benken. Mari fant frem den nye eksklusive lotionen og spurte om hun kunne smøre inn Eirin. Hun bredte ut et stort badelaken over skinnbenken og ba Eirin legge seg på magen. Hun satt seg over henne, med en fot på hver side og startet med å massere nakken inn med den velduftende lotionen. Hun jobbet i små, lette bevegelser og sakte beveget hun seg nedover den varme, myke kroppen. Da hun kom til rumpa var hun ikke så forsiktig lenger, og hun ble fortsatt pirret av dragetatoveringen og masserte lenge på rumpa. Hun flyttet på seg, slik at hun satt over det ene låret til Eirin, og det ene låret hennes hvilte i skrittet til Eirin. Hun kjente det ble fuktig og smilte for seg selv, mens hun instinktivt gnidde sitt eget kjønn mot Eirins lår. 

Med sakte bevegelser begynte hun å ri låret hennes og hun hørte på Eirins lyder at hun likte det og kjente hun presset fitta si mot Maris fot. Mari sakket farten og reiste seg opp, og går foran benken og satt seg på kne og kysset Eirin på munnen. «Vil du ha mer?» Hun så kjærlig på henne og Eirin nikket. «Stoler du på meg?» Mari fant frem fire tørklær, og da Eirin nikket snudde hun henne på rygg og bandt fast først en hånd til benken også neste hånd. Hun fortsatte med beina, hun ga de litt bevegelse, men bandt også de fast til hver sitt hjørne av benken. Hun gliste og var så sinnsykt fornøyd med denne benken. Så stilig, så perfekt, til det meste.

Eirin lå der naken, bundet, og hun sirklet en runde i rommet og tenkte over hvordan hun skulle gripe dette an. Hun løftet en korg ut av badeskapet og fant noen småting. Brystvorteklyper, de kunne prøves. Hun festet de og da Eirin ser ut til å like det så dro hun til litt hardt i snoren de er festet i, slik at hun så hun rykket til av smerte. Hun fant også et egg som hun satt på vibrering. Hun bøyde seg ned over fitta som lå sprikende og åpen. Hun kysset litt rundt og slikket i seg litt av de fristende væskene og kjente hennes egen fitte murret i det hun gjorde det.

Så tok hun egget, spyttet på det og presset mot Eirins åpning, og det gled lett inn, så våt som hun var. Eirin begynte å ynke seg av vibreringen til egget, og Mari smilte smalt og dro hardt i snora til brystvorteklypene igjen. Eirin skrek høyt, men hun så hun likte det. Hun stirret på puppene og fikk en intens lyst til å høre Eirin skrike mer.

På bordet ved siden av benken hadde hun et helt sett med lys i forskjellige farger. Hun tente et, og prøvde først med to små drypp av voks på høyre bryst. Eirin kvapp til og Mari satt lyset på plass. «Får jeg lov? Jeg har så lyst å lage et fint voksbilde på deg. Og jeg har lyst å høre deg skrike.»

Eirin så litt skremt på henne. «Bare om du vil. Og jeg stopper når du ikke vil mer. Men si «rødt» om jeg skal stoppe, ikke stopp. Jeg elsker nemlig å fortsette om du skriker stopp.» Eirin nikket forsiktig, «vi kan prøve, men det kan være jeg sier «rødt».»

Mari kysset henne mykt i halsgropen og så på munnen. «Takk for at du vil prøve.» De kysset lenge og mykt, før Maris ansikt ble hardt og hun dro i snoren til brystklypene, og Eirin skrek. Så tente hun det grønne lyset og sakte dryppet hun et sirkelmønster på Eirins pupp. Hun fulgte med på Eirins ansikt og så hun reagerte når dråpen falt ned, men hun pustet dypt med magen og det så ut som hun nøt det. Hun tente et lys til og drypte nå med to samtidig.

Mønsteret bredte seg ned mot kløften hennes og dannet en fin mosaikk. Hennes egen fitte dunket hardt, og hun satte lysene fra seg, og la seg et øyeblikk over Eirin så hun dekket hele kroppen hennes. Hun kysset rundt brystvorteklypene og gnikket fitta mot Eirins. Hun kjente vannet fylle munnen og hun var sulten på plaskende fitter mot hverandre igjen.

«Jeg vet ikke om jeg klarer å vente lenger med å knulle deg igjen.» Hun la seg ned over henne og presset kjønnet sitt mot Eirins og gnikket de mot hverandre med rullende bevegelser. Mari omsluttet Eirins munn og kysset henne, først mykt og bløtt også heftig og kraftig, med tungen som knullet henne og rundslikket henne. Eirin forsøkte å holde henne fast med munnen da Mari slapp taket. Eirin var fortsatt bundet, så hun klarte ikke å holde Mari tilbake.

Mari reiste seg opp på alle fire over henne og betraktet henne mens hun pustet hurtig med åpen munn. Stearinkunsten var blitt litt ødelagt da hun hadde ligget oppå henne, og hun tok tak i siden på den og så Eirin dypt inn i øynene mens hun tok tak i den og forsiktig, men bestemt dro den av. Hun plukket bort restene som ble igjen og strøk forsiktig over huden som var blitt rødlig og kysset den lett. Deretter bøyde hun seg ned og begynte å kysse og slikke i armhulen til Eirin. Eirin vred på seg, da det kilte, og Mari tok tak i snoren til brystvorteklypene og samlet den i et stramt tak.

Eirin sluttet å vri på seg og Mari kysset intenst i armhulen igjen og fortsatte nedover siden av kroppen. Etterpå løsnet hun den nærmeste klypen, og slikket forsiktig på den røde brystvorta og kysset den. Hun dro til i snora igjen så Eirin hylte før hun løsnet den andre klypen, deretter kysset hun dypt inn i den andre armhulen.

Hun flyttet seg oppover Eirin, så hun ble sittende med fitta over ansiktet hennes, ivrig omsluttet Eirin den våte fitta og lot tunga leke med de fyldige kjønnsleppene og klitten. Mari lente seg bakover og nøt, men viste hun ikke ville komme enda. Hun svingte seg ned av benken og løsnet på sjalene armene til Eirin var bundet fast med. Deretter tippet hun ryggen på benken oppover, slik at det ble som en stol med ryggstøtte, eller nesten en gynekologstol. Eirin gispet idet hennes fastbundete bein, ble ført oppover, som i en slags beinstøtte som gynekologene har. Mari nøt synet av de sprikende beina og fitten som skinte dryppende våt og rødlig.

Kjønnshårene til Eirin var røde. Hun barberte seg ikke nedentil, og det var en stor busk. I dag hadde Mari bestemt seg for å gjøre noe med det og begynte å finne frem høvel og nytt barberblad. Hun tok skum i henda og brukte god tid til å skumme inn kjønnet til Eirin. Etterpå barberte hun sirlig bort hårene. Hun hadde tenkt å la det stå igjen litt, men drømmen av et glatt kjønn med de store glinsende kjønnsleppene gjorde at hun møysommelig barberte bort alt.

Etterpå vasket hun bort skummet med en myk svamp. Da hun kysset fitta, smakte det fortsatt litt barberskum, men da hun stakk tunga inn smakte det deilig jentekjønn. Hun hadde en korg under benken som hun dro frem og hun fant en sort latexhanske som hun dro på den høyre hånda. En stor klatt silikon glidemiddel sprutet hun ut i hånda før hun smurte inn hele hansken med den og begynte å smørre utover fitta. «Er du klar for en undersøkelse frøken?»

Hun la sin venstre hånd på skambeinet idet hun førte en finger inn i fitta. Hun så på Eirin og spurte «går det fint? Dette vil naturlignok være litt vondt, men det kjenner du til.» Eirin nikket med store øyne idet hun førte to fingre inn, også tre. Hun klarte da å få tak i det vibrerende egget og lirket det ut av åpningen og tok av vibreringen. «Sånn, nå er det klart til undersøkelsen. Len deg bakover og lukk øynene, og så slapper du helt av nedentil. Tenk at du skal gjøre rumpa tung.»

Hun samlet hele hånda og forsiktig, med vridende bevegelser lirket hun hele hånda inn og holdt den så helt i ro. «Nå kan du åpne øynene frøken. Går det bra med deg?» Eirin kikket på armen som stakk ut fra fitten hennes. «Du fista meg! Husket du at jeg drømte om det?» Mari nikket.

«Og jeg husker også at du drømte at du lente deg tilbake og jeg knullet deg med hånda. Vil du at jeg skal gjøre det nå? Eirins øyne glitret da hun nikket og lente seg tilbake. Mari kjente hun slappet av i underlivet og begynte å forsiktig føre hånda frem og tilbake. «Fortere», Eirin hvisket høyt med ivrig stemme. Hun intensiverte farten og hørte på pusten til Eirin at hun snart ville komme. Hun lot den venstre hånda som hadde ligget over skambenet bevege seg ned til klitten og i brede sirklende bevegelser lot hun den stimulere på utsiden. Eirin skrek som om hun kom, men stoppet ikke å skrike. Mari kjente sammentrekningen komme rundt hånda hennes inne i fitta til Eirin og det dunket hardt mot armen hennes mens Eirin fortsatt skrek høyt.

«Fortsett» brølte Eirin, Mari så overrasket på henne, men fortsatte å bevege hånda som lå inne i den plaskende våte fitta. «Fortere» Eirin tok tak i håret til Mari og dro hodet hennes ned til fitta «sug». Mari tok klitten i munnen og sugde, mens hun prøvde å la hånda knulle fitta hennes så fort som mulig. Hun kjente væskene kom sigende ut og lukten av kjønn var det eneste hun kjente. I kassen under benken hadde hun en kraftig vibrator, som hun hadde ladet opp i forkant av denne kvelden. Hun fikk tak i den, skrudde den på, dro den over magen så Eirin skulle kjenne at den var der, og slapp så taket med munnen på klitten og kjørte vibratoren rett på. Eirin skrek og prøvde å vri seg unna, Mari jobbet intenst med hånda inni Eirin samtidig som vibratoren jobbet på full styrke og Eirins skrik gikk plutselig enda høyere og hun kom så det sprutet, mye, rett i Maris ansikt.

Mari slo av vibratoren, og da skrikene stilnet lirket hun hånda ut av fitta og løsnet beina fra bøylene. Hun rakte ut armene til Eirin og de omfavnet hverandre lenge. «Tror du trenger en dusj jeg!» Mari lo. Eirin kikket på henne og nikket til henne «tror du også er klar for en dusj. Tenk hvis noen kommenterer til sjefen at du lukter fitte!» Mari blunket til henne: «Hvis noen hadde kommentert det ville jeg jo bare sagt at jeg hadde ligget med sjefen.»

De slynget seg sammen på sofaen i stuen og spiste frukt. De hadde ikke trengt det vakre fruktfatet i leken i dag, men det var en god forfriskning etterpå. En time senere kledde Eirin på seg for å gå, og med et kyss på Maris kinn og et «ser deg i morgen» forsvant hun ut døren.

 

 

 

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.7 / 5. 17

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This