5
(2)

Arnica gel er godt kjent i BDSM miljøet. Den bidrar til at blåmerker forsvinner raskere og passer derfor å ha i medisinskapet hvis man driver med spanking, pisking eller andre typer sex som kan lage merker.

Arnica kommer fra planten Arnica Montana (Solblom) og finnes blant annet i krem eller gel. Den bør ikke brukes på sår, men kun på hel hud. Kremen er ikke smertestillende.

For de av oss som driver med BDSM så kan merkene man får være et nødvendig onde, eller til stor glede. De kan være et symbol på at man har mestret smerte eller et synlig tegn på hvor morsomt man har hatt det. For noen er de romantiske og det er ikke uvanlig å sende bilder av blåmerker som endrer farge til en partner.

Kremen eller gelen kan smøres på rett etter at man har lekt, gjerne som en del av aftercare. Det å få omsorg ved at det blir smurt på krem og kjenne den behagelige følelsen av kjølig gel på huden er en fin avslutning på leken.

Skal du skifte i fellesgarderobe eller på en undersøkelse hvor du må være avkledd så kan det være greit å enten fortelle om merkene og at de kommer av samtykkende lek, eller å bruke arnica gel på forhånd.

Referanse

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This