5
(5)

Sexolog Annie Tønnessen, som også er fast blogger her på Seksualitet24, er kåret til «Årets reisning»!

Det var under årsmøtet i Norsk forening for klinisk sexologi (NFKS) 31. mars, at denne virile og skal vi si, svulmende prisen, ble delt ut.

Om årets reisning heter det at «årsmøtet i Norsk forening for klinisk sexologi ser det som viktig å løfte frem nye stemmer i sexologifaget i Norge.

Det er svært gledelig at stadig flere markerer seg og viser hvor bredt faget er og på hvor mange felt god sexologfaglig kompetanse er viktig.

Årets reisning begeistrer, engasjerer og byr på seg selv. Hun er faglig sterk og tydelig og fremstår med solid sexologisk kompetanse i ulike media og som formidler på ulike scener. Annie Tønnessen har også utgitt bok om onani til glede og nytelse. Vi gratulerer!»

Tønnessen kommenterer prisen på følgende vis på Facebook: «Denne prisen betyr så inderlig mye mer enn noen skulle tro. Å få en slik anerkjennelse av dere i Norsk forening for klinisk sexologi får meg til å trille tårer av glede og av ydmykhet.»

Videre skriver hun «Å ta et valg om å skrive Norges første bok om onani har vært utfordrende …» og «den veien jeg har valgt har ikke bare vært enkel. Jeg har klart det fordi jeg har hatt støtte av familie, venner, kollegaer, medstudenter, støttespillere og en fantastisk heiagjeng (…).»

Hun avslutter med at hun er «ydmyk for hjelp fra alle dere i denne tiden, og takk til alle dere som har kjøpt bok. Tusen millioner takk til alle dere i NFKS som har stemt meg fram. En god klem til dere alle.»

Her kan du lese Annie Tønnessens blogg-innlegg på Seksualitet24.

Foto: Facebook

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This