5
(3)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Analsex – kilde til nytelse uansett kjønn eller legning

av | 23 aug 2021 | Nyheter, Sinful

«Alle» snakker om analsex for tiden, og det kan virke som om gutta begynner å få øynene opp for denne «hemmelige» nytelsen, som alt for lenge har vært forbundet med tabuer og fordommer.

Det er ikke godt å si hva som har vært utslagsgivende, men et større søkelys på menns seksualitet ut over størrelsen på penis og evnen til å få ereksjon når og hvor som helst, kan være et av årsakene.

Det faktum at mange unge voksne også setter søkelys på sex som noe som først og fremst er knyttet til personlig nytelse, og ikke nødvendigvis det å lage barn eller evig forelskelse, gir også flere muligheter, for alle kjønn.

Prostata til nytelse og besvær

Og så er det faktisk slik at menn har en kjertel i kroppen som kvinner ikke har. Prostatakjertelen er kilde til både utfordringer og stor nytelse, og den nås bare gjennom analsex, det være seg med en finger, dildo eller penis.

Prostatakreft er den vanligste krefttypen blant menn, og dersom man må gjøre inngrep kan det føre til at mannen mister evnen til ereksjon. Forskning kan tyde på at stimulering av prostata kan minske faren for kreft. Det kan likevel være greit å merke seg at noen menn har et så følsomt område rundt prostata at stimulering oppfattes som ubehagelig.

Den senere tid har det også dukket opp en «egen» gruppe menn som først og fremst ser på seg selv som heterofile, men som av og til har sex med andre menn. De ser heller ikke på seg selv som bifile, men har stor glede av å nyte en annen mann – nærmest et slags speilbilde av seg selv – seksuelt. Igjen er det nytelse som er målet, ikke forplantning eller forelskelse.

Uansett kjønn eller legning så har de aller, aller fleste av oss et rumpehull. Til og med de som er stomioperert (pose på magen) har et rumpehull som kan brukes til analsex. Åpningen rundt rumpehullet har like mange nervetråder som vi har på leppene – her er det med andre ord store muligheter for kilende og pirrende nytelse.

Tips: Dersom dere er to og kjøper plugger som ikke er for store og som har en fasong som gjør at de holder seg på plass under andre aktiviteter, så kan dere begge prøve en plugg i rumpa mens dere har ordinært samleie. Den som blir penetrert kan også smette pluggen på plass hos mannen like før orgasme. Mange vil oppleve at de får en mye sterkere orgasme med dette. 

  • SE VIDEO: «Husk, det er ikke en påhengsmotor» – sjekk den humørfylte introen til analsex i videoen om myter innen seksualiteten lenger ned.

Enten du er alene eller i et forhold, så kan det være greit å starte med Sinful Triple Fun Anal treningssett. Settet består av tre slanke plugger i forskjellige størrelser, sånn at du kan nyte analleken i ditt eget tempo.

Lengden på pluggene varier fra 9 til 14 cm, og diameteren varierer fra 2,5 til 3,8 cm. Alle de tre pluggene er utstyrt med en kraftig sugekopp sånn at du har hendene fri til å kose med andre erogene soner på kroppen.

Pluggene har en rundet spiss på tuppen for en behagelig innføring, og en slank hals med en bred base for en trygg og sikker lek.

Sammen med settet får du også en anal douche, sånn at du enkelt og hygienisk kan rengjøre deg. Etterpå kan du gi deg helt hen til analleken uten å måtte bekymre deg for ubehagelige overraskelser.

Ikke glem riktig glidemiddel!

Settet er fremstilt i fleksibelt silikon med en fløyelsmyk overflate uten ftalater. Husk å rengjøre leketøyene når du er ferdig, gjerne i mildt såpevann.

Husk å ha godt med glidemiddel tilgjengelig, anus produserer ikke fuktighet selv, så uten glidemiddel kan det både lugge og svi. Lukkemusklene er svært tøyelige og tåler mye, men husk at de er like følsomme som lepper, så det å få en rift eller en sprekk fordi du ikke bruker nok glidemiddel kommer til å kjennes.

Det er viktig at du bruker vannbasert eller hybrid glidemiddel, silikonbasert glidemiddel fungerer ikke så bra sammen med leketøy laget av silikon.

Les deg gjerne opp på artiklene om analsex under «Les mer».

Dersom du allerede har litt erfaring så kan du kanskje sjekke ut Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide.

Gå til webshopen via denne linken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This