5
(10)

Tenker du på å prøve analsex? Da er dagens tips midt i blinken for deg. Det handler om hva man bør vite før man prøver det.

Det første du bør vite er at man ikke er nødt til å ha det det. Det er lett å få inntrykk av at det er noe alle har gjort eller noe alle liker, men det stemmer ikke. Analsex kan være veldig deilig, men det er helt opp til deg om du vil utforske det eller ikke. Å tvinge seg selv til å prøve noe gir sjelden et godt og nytelsesfullt resultat.

Bruk glidemiddel, og bruk nok av det. Analen fukter ikke seg selv slik som vagina gjør, så man må tilføre glidemiddel for å unngå at det blir for mye friksjon. Hvis du ikke bruker glidemiddel så kan det føre til smerter eller skader.

Vit at analsex ikke må handle om penetrering. Rimming er også analsex.

Vær så avslappet og klar som du kan være hvis du skal være mottaker av penetrerende analsex, og ta deg god tid hvis du er giver. Det er to lukkemuskler i analåpningen. Mange vet om den ytterste og tar hensyn til den, men det er viktig å ta det med ro slik at begge musklene får åpnet seg. Analsex skal normalt ikke gjøre vondt. Om du opplever litt ubehag så er det sannsynligvis ikke farlig, men det kan være et tegn på at du ikke er avslappet, at man har det for travelt, eller ikke bruker nok glidemiddel.

Størrelsen har betydning

Husk oppvarming før man prøver større leketøy eller penetrerer med en penis, særlig hvis det er første gang. Begynn gjerne med en finger eller en liten buttplug. Når du klarer å ta imot den uten problemer, så kan du prøve med noe større. Noen liker følelsen av å bli fylt ordentlig opp enten helt fra begynnelsen eller etter hvert, men det er slett ikke obligatorisk å gå opp i størrelse.

Leketøy som brukes til analsex bør ha utvidet bunn. Dette for at de ikke skal forsvinne inn.

Bekymrer du deg for om det skal være rent? Her kan du lese om hygiene ved analsex.

Det viktigste av alt er å huske å nyte og å ha det gøy. Forhåpentligvis så finner du en ny måte å ha sex på som gir deg glede og deilige seksuelle opplevelser. Hvis ikke så har du uansett lært noe nytt om deg selv og hva du liker og ikke liker.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 10

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This