4.5
(2)

Mange av oss er nå relativt isolert. Om man er singel, i et avstandsforhold eller lignende har det å være i karantene eller å praktisere sosial avstand sine utfordringer og muligheter.

For deg som er singel og ikke på leting:

Bra for deg! Det er flott å vite at man vil være alene. Det kan være frigjørende å ha tid til å prioritere det man ønsker, uansett hva det er.

Hvis du føler deg fristet til å finne en partner på grunn av krisen vi er i, så ville vi ha ventet med det til ting har stabilisert seg, enten i deg selv, eller i verden.

Det er forståelig at man kan føle seg litt ekstra alene akkurat nå, men risikoen er at du vil ønske å være alene igjen når denne spesielle situasjonen er over.

Ikke ring eksen din eller gi noen falske forhåpninger bare fordi du er ensom. Hvis du skal forsøke å gjenopplive et avsluttet forhold, så må det være fordi dere har vokst som mennesker og er klare for å prøve på nytt.

For deg som er aktivt på leting etter partner:

Dette kan være en fin anledning til å ta en pause fra jakten og kjenne etter hva det er du leter etter. Hva ønsker du av et forhold? Hva er viktige verdier og personlighetstrekk hos en partner? Hvordan er du når du er for deg selv?

Vanligvis kan det være greit å treffe folk raskt hvis man nettdater for å avklare kjemi, men nå skal vi helst ikke treffe fremmede. Chat i vei, gjerne på videochat, utfordre den du vurderer, og vær ærlig om hvem du er og hva du ønsker. Pass bare på å ikke lage for store forventninger før dere faktisk møtes. 

Dette er også en fin tid for å oppdatere profilen din, spør gjerne noen du stoler på om profilen gir et riktig inntrykk.

For alle:

Det å være i karantene er ikke det samme som å ha ferie eller å hvile. Det kan være utfordrende å kjenne på stress og frykt for å bli syk, eller at noen man er glad i skal bli syk. Man kan savne hudkontakt eller å ha sex med noen andre.

I denne perioden hvor vi ikke skal ta så mye på andre, så det er en god idé å ta ekstra mye på seg selv. Ta deg tid til å onanere og bli kjent med din egen kropp. Varier gjerne metoden og prøv deg fram.

Får du lyst til å ha sex, så tenk nøye over risikoen for å spre covid-19 hvis man er sosial nå. Ta forholdsregler og ta smarte valg. Husk at denne situasjonen ikke vil vare evig.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This