5
(5)

De av oss som bruker sexleketøy eller seksuelle hjelpemidler kan få lyst til å ta dem med oss på tur når vi er ute og reiser. Dagens tips handler om hvordan man kan gjøre det.

Først er det greit å sette seg inn i reglene på det stedet man reiser til. De fleste typer sexleketøy er lovlige og tillatt å ta med seg de fleste steder, men det finnes noen unntak. I Texas er det for eksempel teknisk sett ulovlig å eie flere enn seks dildoer.

Når du skal pakke anbefaler vi å pakke det i den innsjekkede bagasjen hvis du kan, men mye kan også tas med i håndbagasje. Unntakene er ting som kan forveksles med eller brukes som våpen. Det er imidlertid ikke alltid at vekterne på flyplasser eller grenseoverganger er like oppdaterte på reglene, så hvis du vil unngå å måtte forklare hva det er, eller i verste fall å få det konfiskert, så er det sikrere å ha det i innsjekket bagasje.

Oppbevar gjerne leketøyet eller hjelpemiddelet i en egnet mappe eller eske, og sørg for at de er rene. Trenger du rensemiddel eller glidemiddel, så husk å lagre det i en vanntett pose i tilfelle det skulle bli en lekkasje.

Er du bekymret for at leketøyet skal begynne å dirre eller skru seg på og bruke opp batteriene på reisen? Da bør du investere i et av de moderne variantene med reiselås slik som denne prostatavibratoren fra Nexus. Stadig flere leketøy og hjelpemidler har en slik funksjon der du kan holde inne knappen i tre sekunder og forsikre deg mot at den plutselig skrur seg på underveis.

Husk å ta med lader hvis leketøyet er oppladbart, og å sette av tid til å nyte i løpet av turen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This