5
(2)

For de av oss som er på utkikk etter partner, så er det gledelig å se at samfunnet gradvis begynner å åpne opp igjen. Mange har gledet seg til å begynne å treffe folk igjen, men når er det riktig å gjøre det?

På en del dating-profiler begynner det å dukke opp lovnader om at man er vaksinert og klar for å mingle. Det er vel og bra, men husk at man fremdeles kan bli smittet av coronavirus selv om man er vaksinert. Man er heller ikke garantert at folk er ærlige i profilene sine.

Hvis noen maser om å møtes, men du ikke føler deg helt klar, så minner vi om at det ikke er et godt tegn at noen ikke tar et nei for et nei.

På en date vil man gjerne gjøre godt inntrykk, og det er vanskelig når man ikke er avslappet og føler seg trygg. Derfor kan det være best å vente og møtes digitalt eller med avstand hvis det føles mest riktig. Det er bare du som kan avgjøre når du er klar igjen.

Hvis du skal møte noen, så husk å sjekke på din hjemkommunes nettsider hvordan smittevernreglene er, og respekter dem. Forhåpentligvis så kan dere treffe hverandre om kort tid hvis det ikke allerede er tillatt.

Mens smittetallene går ned, så kan man være kreativ med å finne løsninger for å bli kjent med hverandre.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This