5
(5)

Er du en av oss som fniser litt hver gang tallet 69 blir nevnt? Du er ikke alene! Dagens tips er å prøve stillingen sekstini, enten på nytt, eller for første gang.

Denne stillingen går ut på å ligge mot hverandre slik at begges ansikt er i nærheten av den andres kjønnsorganer. Noen foretrekker å ligge med en under og en på toppen, andre liker å ligge ved siden av hverandre.

Prøv deg gjerne fram for å finne ut hva som fungerer for dere. Vårt tips er å støtte opp med puter, en dyne, eller annet hvis dere skal ligge på siden, eller å bytte på hvem som er øverst.

Når dere har funnet en måte som fungerer for dere, så kan dere bruke fingre, munn, sexleketøy og mye annet på hverandre. Mange liker å gi og få oralsex i denne stillingen, men det er ikke den eneste måten å nyte denne stillingen på.

Blir man sliten i nakken, eller i knærne, så ta gjerne en pause fra 69 og gjør noe annet en stund.

Noen syns også at det blir for mange inntrykk å være både giver og mottaker samtidig i denne stillingen. Det kan være flott å kjenne sin partner stimulere seg samtidig som man gir nytelse tilbake, men det kan også være distraherende i en slik grad at man ikke klarer å slappe av og kjenne på hvor deilig det er.

Hvis du føler det slik, så er det ingenting i veien for å stimulere sin partner på en måte som krever mindre oppmerksomhet fra din side, eller å bytte på å leke med hverandre. Kanskje kan man også ta bort fokuset på å skulle få orgasme, og bare la inntrykkene strømme på uten et mål.

Sekstini er også en fin stilling å onanere i sammen. Det kan være opphissende både å se din partner leke med seg selv, og å kunne vise hen hvordan du onanerer. Kanskje lærer dere noe nytt om hvordan dere liker å bli tatt på også?

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This