5
(3)

Utendørs sex er noe 6 av 10 nordmenn vil ha, viser en sexundersøkelse utført for sexleketøy-distributøren Nytelse.no. Samtidig har salget av hengekøyer skutt i taket denne våren, her er det med andre ord bare å sette fantasien i sving,

Utendørs sex i det offentlig er høyt på listen over seksuelle fantasier, og i en ny undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at hele 57 prosent kunne tenke seg å ha sex i det fri. Av disse vil flest ha sex i skogen, mens fjellet og stranda kommer hakk i hel på listen.

Sex ute i naturen er også et populært tema når nordmenn deler sine seksuelle fantasier i leserbrev og noveller.

– Det er ikke overraskende at såpass mange øsnker å ha sex i det fri. Dette er en av de mest vanlige fantasiene hos kvinner og menn. I tillegg ser vi at folk handler vibrerende truser med fjernstyring som aldri før, så det ser ut til at det norske folk er klar for utendørs nytelse i sommer, forteller sexolog Maria K. Ebbestad.

Før utendørs sex bør du tenke på dette

– Det å ha sex i det fri er en fantasi som veldig mange gjennomfører. Spenningen det gir å kunne bli oppdaget tenner mange, men å faktisk bli oppdaget er ikke like gøy. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer, advarer Ebbestad, og kommer med følgende tips:

1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på noe som går raskt av og på eller eventuelt en kort sommerkjole eller skjørt.

2. Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.

3. Finn et rolig sted som ute i skogen et stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.

4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyr leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende truse, trådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen så er leken i gang.

5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig så husk å ikke sjenere noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.

6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.

7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så et lite glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.

8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This